OHK

OHK bevindt zich in het hart van Oostende en onze deur staat open voor jongeren vanaf 16 jaar. Iedereen is welkom ongeacht je geslacht, geloofsovertuiging, afkomst, ras of huidskleur. Zolang je maar goedgezind binnenkomt ben je altijd welkom!

We zijn een leuke ontmoetingsplaats voor jongeren uit en rond Oostende met een gezellige bar en gevarieerde concertwerking in onze geluiddichte zaal. Naast hardcore, punkrock en metal komt bij ons ook heel wat elektronische en andere alternatieve muziek aan bod. Jaarlijks passeren bij ons 50 nationale en internationale artiesten.

Met steun van de Vlaamse Overheid lanceerden we ook twee initiatieven. ‘Pomdey’ is een innovatief no-limit medialab waar iedereen die creatief is zich volledig kan amuseren en zijn talenten ontplooien. ‘Life-Makers’ gaat opzoek naar individuen, organisatie en bedrijven met of zonder duurzame doelstelling en prikkelt hen om hierin (samen) te gaan ondernemen.

We organiseren geregeld leuke activiteiten en evenementen in en rond het jeugdhuis. Hou onze kalender in de gaten of kom gewoon even langs! Natuurlijk ben je ook welkom om de handen uit de mouwen te steken als vrijwilliger binnen onze werking.

Tot snel!